logo

ЗА МЕН

сн. Васил Николов

сн. Васил Николов

Седях пред компютъра в продължение на часове и се чудех какво да пише в раздела “За мен”. Мислех да следвам тенденцията на стереотипните представяния на фотографи, описващи в трето лице всички онези таланти, които искам да вярвам че имам, че творческите сокове са текли в мен през целия ми живот, и че от най-ранна възраст съм имал мечта да бъда фотограф. Можех да приема този подход, всъшност аз почти съм! Но, ще опише ли това наистина кой съм аз? Не, бих ви излъгал.

Ще бъда напълно откровен с вас. Първият си фотоапарат получих като подарък за нова година от родителите си когато бях на 7 години. През годините любовта към фотографията нарастваше. Снимах на филм и предимно сестра си, която танцуваше спортни танци.

Някъде около 18тата си годишнина оставих фотоапарата да прашасва в шкафа и го замених с видеокамера, но кръвта вода не става и преди 6 години отново започнах да се занимавам с фотография. Но този път съвсем целенасочено, а онзи фотоапарат с марка „Зенит“ от шкафа смени местонахождението и сега е горд свидетел на всичко което творя в студиото си.

Обичам това, което правя! Фотографията е моята страст и се надявам да успявам да предам този блясък в моята работа. Опитвам да стоя далеч от стереотипите и винаги се оглеждам за нови идеи, техники, реквизит и интересни хора!

Предпочитам репортажния стил на снимане, като се стремя да улавям хората в естествената им среда и поведение.

Ако харесвате моята работа ще се радвам на възможността да запечатам вашия специален момент.

Можете да се свържете с мен чрез формата за контакт.

Благодаря, че прочетохте всичко това ;-)